Перець рожевий горошок

Ціну уточнюйте
- Немає в наявності
- Оптом і в роздріб
- +380 (66) 574-49-79Ганна
Смак і запах цієї пряності, солодкувато-перечний, схожий на імбир, але не гострий і не пекучий, а легкий і м'який, з теплими відтінками смоли та ментолу, власне мають мало спільного з перцем і не змінюють докорінно характер страви.
Застосування в кулінарії
Рожевим перцем зазвичай приправляють рибу та морепродукти, особливо кальмари та гребінці. Прекрасно поєднується зі свіжими та приготованими овочами в салатах, а також із фруктами — сирими та запеченими. Використовують його в суміші з чорним, білим і зеленим перцем. Він добре поєднується з імбиром, а в деяких випадках може його замінювати. Підійде ця пряність до птиці, до страв із ніжним смаком і легким соусом. Його кладуть у цитрусові маринади, він може бути несподіваним, але приємним додаванням до фруктових мусів і салатів.
Основні | |
---|---|
Виробник | Eco-Vip |
Країна виробник | Бразилія |
Користувацькі характеристики | |
Мінімальне замовлення | 1 кг. |
Тип спецій | Перець рожевий горошок |
- Ціна: Ціну уточнюйте
- Спосіб упаковки: Поліетиленова упаковка