Приправа "Аджика червона "
150 ₴/кг
Показати оптові ціни- В наявності
- Оптом і в роздріб
+380 (96) 025-95-54
Ганна
- +380 (50) 421-95-17Тетяна
- +380 (66) 574-49-79Ганна
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю
Опис
Характеристики
Інформація для замовлення
Аджика — народна абхазька приправа Аджика універсальна та підходить практично до будь-яких страв. Червона аджика вважається найгострішою — її подають до м'ясних, рибних і овочевих страв, а також супів. Крім того, часто аджику використовують для приготування птиці — перед запіканням потрібно змастити м'ясо шаром приправи, щоб у підсумку отримати апетитну скоринку! Цю приправу використовують і як пасту, і як суху суміш. Для приготування пасти потрібно додати трохи солі та винного оцту. Суміш прянощів надає кулінарним стравам чудового смаку й аромату.Ета приправа добре зміцнює імунітет, покращує обмін речовин, очищає організм від холестеринових бляшок і нормалізує процес травлення.Склад суміші спецій: лавровий лист, чабер, куркума, пажитник, кріп, перець червоний пекучий, часник, сіль та ін.
Основні | |
---|---|
Виробник | Eco-Vip |
Країна виробник | Україна |
- Ціна: 150 ₴/кг