Кошик
207 відгуків
пр. Дмитра Яворницького,76А, Дніпро, Україна
Додати відгук

Агар-агар

1 200 ₴/кг

Показати оптові ціни
  • В наявності
  • Оптом і в роздріб
+380 (96) 025-95-54
Ганна
  • +380 (66) 574-49-79
    Ганна
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю
Агар-агар
В наявностіАгар-агар
1 200 ₴/кг
+380 (96) 025-95-54
Ганна
  • +380 (66) 574-49-79
    Ганна
Опис
Характеристики
Інформація для замовлення

Агар-агар — це витяжка з морських бурих водоростей, яка застосовується для желювання кондитерських виробів поряд із пектином і желатином. Особливістю агар-агар, на відміну від желатину, є те, що він абсолютно не калорієн і підходить для приготування вегетаріанських страв, оскільки має рослинне походження. 

Крім того, порівнюючи з іншими желювальними речовинами агар-агар має найкращі показники густоти та геліфікації та широко застосовується в кулінарії. Агар-агар набагато корисніший за желатину, застигає за 10 хвилин. Застигає він за температури 35-40 градусів, це вище кімнатної.
З його допомогою можна отримати мармелад, желе, пудинги, холодни, пастилу, зефір, конфітюр. 

 

Чим корисний агар-агар?

  • Водорості, що дають агар-агар, надзвичайно багаті йодом, кальцієм, залізом та іншими цінними речовинами та мікроелементами.
  • Агар-агар не є джерелом калорій (практично нуль калорій), не засвоюється організмом людини.
  • Агар-агар виводить з організму токсини та шлаки, видаляє шкідливі речовини з печінки, покращуючи її роботу

 

Дозування: 900грм на 100кг готового продукту.

Основні
Країна виробникКитай
Вага25 г
  • Ціна: 1 200 ₴/кг