Куркума корінь сушений

220 ₴/кг
Показати оптові ціни- В наявності
- Оптом і в роздріб
- +380 (66) 574-49-79Ганна
Куркума (турмерик, жовтий корінь, халді, зарчава) — це багаторічна рослина, яка належить до родини імбирних. Прянощі мають чітко окреслений жовтогарячий колір, гострий аромат і пекучий смак.
Батьківщина куркуми — Південно- Східна Індія та Індокитай.
Корінь куркуми не тільки покращує смак страв, але й позитивно впливає на наш організм. До його складу входять білки, жири, вуглеводи, харчові волокна, фолієва кислота, вітаміни, мінерали.
Використовувати корінь куркуми можна в кулінарії, медицині та косметології.
У кулінарії куркума є дуже популярною пряністю.
Спеція чудово поєднується з рисом, куркуму можна додавати до бульйонів, супів, страв із птиці, м'яса, риби, яєць (в омлети, посипати варені яйця).
Пряність додають у всілякі салати, як теплі з м'яса, так і в овочеві, до страв із бобових.
Куркума є невіддільним інгредієнтом багатьох пряних сумішей спецій, наприклад, як-от "Карі".
Крім того, у багатьох країнах куркуму використовують для приготування кондитерських виробів.
Як правильно зберігати корінь куркуми? Пряність необхідно зберігати в щільно закритій скляній банці, для того, щоб вона не втратила свого аромату.
Основні | |
---|---|
Виробник | Eco-Vip |
Країна виробник | Індія |
Вага | 1000 г |
Тип спецій | Куркума |
Упаковка | Поліпропіленовий пакет |
Користувацькі характеристики | |
Мінімальне замовлення | 1 кг. |
- Ціна: 220 ₴/кг
- Спосіб упаковки: каністра 9 , 10 кг ,1 кг