Гвоздика ціла сушена

720 ₴/кг
Показати оптові ціни- В наявності
- Оптом і в роздріб
- +380 (66) 574-49-79Ганна
Головно в кулінарії гвоздика застосовується для приготування маринадів (грибних, фруктово-ягідних, м'ясних, овочевих, рідше рибних). Суміші прянощів, до яких входить гвоздика, використовується в кондитерському, рибоконсервному та ковбасному виробництвах.
Для приготування солодких страв (компотів, пудингів, кондитерських виробів) використовується гвоздика або самостійно або в суміші з корицею. Краще використовувати головки (шляпки) гвоздики.
У суміші з чорним гвоздика застосовується під час приготування тушкованого м'яса, баранини, свинячого жирного фаршу, м'ясних міцних бульйонів, а також соусів, що подаються до домашньої птиці (курки, індички). У цьому разі для посилення пекучої якості пряності можна використовувати тільки черешки.
Свій смак і аромат гвоздика передає однаково добре як гарячим, так і холодним стравам, але якщо смак залишається майже незмінним, то аромат за підвищеної температури швидко злітається. Тому для визначення моменту введення гвоздики в страву необхідно дотримуватися простого правила: що тонший аромат необхідно отримати, то пізніше необхідно закладати гвоздики. Там само, де закладка має бути здійснена до теплового оброблення, необхідно бути обережним у дозуванні, особливо в кондитерських виробах.
Основні | |
---|---|
Виробник | Eco-Vip |
Країна виробник | Індонезія |
Тип спецій | Гвоздика |
Упаковка | Поліпропіленовий пакет |
Користувальницькі характеристики | |
Мінімальне замовлення | 1 кг. |
- Ціна: 720 ₴/кг
- Спосіб упаковки: каністра 9 , 10 кг ,1 кг