Екстракт Червоний перець -капсікум
від 645 ₴/кг
Показати оптові ціни- Немає в наявності
- Оптом і в роздріб
+380 (96) 025-95-54
Ганна
- +380 (50) 421-95-17Тетяна
- +380 (66) 574-49-79Ганна
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю
Опис
Характеристики
Інформація для замовлення
Натуральний сухий екстракт червоного перцю застосовується при виробницві м'ясних виробів,майонезу,кетчупу , в кулінарії. Екстракти спецій - натуральні смакоароматичні добавки , мають незаперечні переваги, порівнюючи з меленими спеціями :
- Постійність смакоароматичних (якісних і кількісних), фізичних (гранулоометрія) та хімічних (вміст ефірних олій) характеристик;
- Гарантія безпеки (мікробіологічна чистота, брак мікотоксинів);
- Спрощення технологічного процесу виробництва м'ясних продуктів;
- Чудові технологічні характеристики — рівномірність розподілу в продукті таповне передавання в продукт смаку й аромату, а також добра розчинність у розсолах для шприців (без зважень і осаду);
- Забезпечення якісних споживчих характеристик завдяки усунення погіршенняїзовнішнього вигляду готового продукту через домішки пофарбованих частинок.
Основні | |
---|---|
Країна виробник | Україна |
Вага | 1000 г |
Упаковка | Поліетиленовий пакет |
- Ціна: від 645 ₴/кг