Суміш спецій "Аджика"

208,50 ₴/кг
Показати оптові ціни- В наявності
- Оптом і в роздріб
+380 (96) 025-95-54
Ганна
- +380 (66) 574-49-79Ганна
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю
У компанії підключені електронні платежі. Тепер ви можете купити будь-який товар не покидаючи сайту.Опис
Характеристики
Інформація для замовлення
Народна абхазька приправа Аджика -універсальна та підходить практично до будь-яких страв. Червона аджика вважається найгострішою — її подають до м'ясних, рибних і овочевих страв, а також супів. Зелена аджика виходить трохи м'якшою — її додають у тушковане м'ясо, птицю, овочеві рагу та соуси, саме її ми радимо подавати з баклажановою й кабачковою ікрою. Крім того, часто аджику використовують для приготування птиці — перед запіканням потрібно змастити м'ясо шаром приправи, щоб у підсумку отримати апетитну скоринку! Цю приправу використовують і як пасту, і як суху суміш. Для приготування пасти потрібно додати трохи солі та винного оцту. Суміш прянощів надає кулінарним стравам чудового смаку й аромату.Ця приправа добре зміцнює імунітет, покращує обмін речовин, очищає організм від холестеринових бляшок і нормалізує процес травлення.Склад суміші спецій: лавровий лист, чабер, куркума, пажитник, кріп, перець червоний пекучий, часник, сіль та ін.
Основні | |
---|---|
Країна виробник | Україна |
Тип спецій | Суміш прянощів |
Користувальницькі характеристики | |
Застосування | До м'яса , До ковбаси , До овочів , Для риби, До маринадів , До соусів , |
Мінімальне замовлення | 1 кг. |
- Ціна: 208,50 ₴/кг
- Спосіб упаковки: Поліетиленова упаковка