Кошик
199 відгуків

Зараз у компанії неробочий час. Замовлення та повідомлення будуть оброблені з 09:00 найближчого робочого дня (завтра, 19.05).

пр. Дмитра Яворницького,76А, Дніпро, Україна
Додати відгук

Перець запашний мелений

Ціну уточнюйте

  • Немає в наявності
  • Оптом і в роздріб
+380 (96) 025-95-54
Ганна
  • +380 (66) 574-49-79
    Ганна
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю
Перець запашний мелений
Немає в наявностіПерець запашний мелений
Ціну уточнюйте
+380 (96) 025-95-54
Ганна
  • +380 (66) 574-49-79
    Ганна
Опис
Характеристики
Інформація для замовлення

Запашний перець з'єднує в собі аромат гвоздики, кориці та мускатного горіха зі смаком перцю.

Застосування в кулінарії

Запашний перець дуже широко використовується в кулінарії. Запашним перцем приправляють найрізноманітніші страви: супи, м'ясо, дичину, салати, і навіть десерти (рисові та пудинги). Дивовижно, але цю ароматну приправу додають навіть у ячмінне вино! Цей перець є ще й однією з прянощів, використовуваних під час консервування овочів і фруктів. У формі порошку він є складником знаменитої приправи "каррі". Смак пекучий і це треба враховувати — додавати до страви кілька зерняток цілком або трохи  меленого перцю, оскільки запашний перець не тільки надає стравам аромату, але й змінює їхній смак. Перець додають у страви із м'яса, частіше баранини.. Він добре доповнює свіжі, консервовані овочі і овочеві супи, шпинат, рибу, соуси до дичини та холодці.. У невеликій кількості надає своєрідний смак фруктовим компотам, пудингам і печінці. Цілі горошини додають у м'ясні супи, маринади, соуси до м'яса (рідше в рибні страви) і витягають із страви перед вживанням; він надає аромат смаженому м'ясу, особливо дичині. Запашний перець слабо розчиняється у воді.

Медичне застосування

Запашний перець — якісні ліки. Зварені, а потім подрібнені зерна використовують під час лікування ревматизму. Він також є компонентом мазей, призначених для лікування защемлених нервів у хребті. Зерна цієї рослини можна жувати або пити приготований на їхній основі відвар, що усуває здуття живота. Покращує роботу шлунка, корисний у разі метеоризму.

Поради шеф-кухаря

  1. Пам'ятайте, що запашний перець повільно віддають свій аромат рідким стравам, тому закладати його треба не менш ніж за пів години до готовності.
  2. З іншого боку, оскільки запашний перець не тільки надають стравам аромату, але й помітно змінює їхній смак, користуватися ним треба дуже обережно — зазвичай досить кількох цілісних або мелених зерен.
Основні
ВиробникEco-Vip
Країна виробникУкраїна
УпаковкаПоліпропіленовий пакет
Користувацькі характеристики
Мінімальне замовлення1 кг.
Тип спеційПерець запашний мелений
  • Ціна: Ціну уточнюйте
  • Спосіб упаковки: каністра 9 , 10 кг ,1 кг

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner