Гірчиця жовта, насіння

70 ₴/кг
Показати оптові ціни- В наявності
- Оптом і в роздріб
- +380 (66) 574-49-79Ганна
Гірчиця — овочева культура сімейства хрещатих, до якого також належать білочана капуста, брюсельська капуста та броколі.
Застосування в кулінарії
У кулінарії гірчиця використовується як приправа до різних закусок. Вона ж входить до складу багатьох холодних і гарячих соусів і підлив. Насіння гірчиці нерідко наявне в різних маринадах, і справа тут не тільки у смаковій гамі, але й у тому, що вони запобігають процесам бродіння і гниття, не допускають плісняви.
Насіння також використовують для приготування різних видів сумішей спецій і прянощів, а також для консервування овочів і грибів. Гірчичні зерна можна додавати в рис, салати та соуси власного приготування. Перед тим, як додати в страву, насіння гірчиці підсмажують у олії. Це активує в них ароматичні олії, і вони повною мірою виявляють свої пряні та лікувальні властивості та просочують їжу своїм гарячим горіховим ароматом. Леткі пари гірчиці мають антибактеріальну, фітонцидну дію: на цій основі її широко застосовують зараз у харчовій промисловості для зберігання продуктів, що псуються.
Медичне застосування
Гірчиця допомагає у разі отруєння будь-якими отрутою, прояснює зір. Насіння гірчиці застосовують всередину як апетитний, подразнювальний засіб, що сприяє виділенню шлункового соку та кращому перетравленню їжі.
Основні | |
---|---|
Виробник | Eco-Vip |
Країна виробник | Україна |
Упаковка | Поліпропіленовий пакет |
Користувальницькі характеристики | |
Мінімальне замовлення | 1 кг. |
Тип спецій | Гірчиця жовта, зерна |
- Ціна: 70 ₴/кг
- Спосіб упаковки: каністра 9 , 10 кг ,1 кг