Бод'ян сушений

620 ₴/кг
Показати оптові ціни- В наявності
- Оптом і в роздріб
+380 (96) 025-95-54
Ганна
- +380 (66) 574-49-79Ганна
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю
Опис
Характеристики
Інформація для замовлення
Бод'ян (сухі мелені насіння) використовують для випікання кондитерських виробів:пряників, печива. Молоти бодян потрібно безпосередньо перед вживанням, класти в тісто перед початком випікання. Під час нагрівання він починає віддавати свій аромат, який зберігається в готовому продукті. Бод'ян використовують також під час приготування пензлів, мусів, компотів, фруктових страв із зливу, айви, груш, яблук; грига,глітвейну і рому в домашніх умовах , для ароматизації горілки та лікеру в промисловому виробництві. Ним ароматизують і покращують якість варення (наприклад, вишневого). Дуже добре використовувати бодян у пряних сумішах із чорним перцем, фенхелем, корицею, гвоздиком, імбиром для поліпшення смаку страв зі свинини, птиці. Він надає стравам не тільки свіжості й аромату, але й покращує смакові властивості. Додавання бодяна в міцний солодкий чай додасть йому неповторного аромату. Але з рибними стравами він несумісний і навіть псує їх. Використовувати бодян потрібно в невеликих дозах: 1 г на одну порцію м'ясних страв; 1-2 насіння на 1,5 л у напої.
Основні | |
---|---|
Виробник | Eco-Vip |
Країна виробник | В'єтнам |
Упаковка | Поліпропіленовий пакет |
Користувальницькі характеристики | |
Мінімальне замовлення | 1 кг. |
Тип спецій | Бод'ян сушений |
- Ціна: 620 ₴/кг
- Спосіб упаковки: пакет